04 maart 2021

MAKS klantenloyaliteit - Frisse dynamiek en beproefde formule

MAKS brengt frisse dynamiek in zijn uitstraling en marktbenadering met een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. In deze nieuwe aanpak ligt het accent meer op het onderscheidend vermogen, onderstreept met de slogan: Bewezen het beste begeleid in loyaliteit. Met een maatwerkaanpak zorgt MAKS niet alleen voor meer klantenbinding, maar houdt vooral uw loyaliteitsprogramma levend door de klanten te blijven binden en boeien. MAKS staat voor het bereiken van de hoogste dimensie in loyaliteit: een soort familieband.

Veel meer dan een klantenkaart

Al vanaf de start in 2009 weten de oprichters van MAKS dat een klantenkaart niet meer is dan een tastbaar element van een loyaliteitsprogramma. Voor het smeden van een hechte band met iedere klant, een soort familieband, is veel meer nodig. Iedere klant moet blijvend het gevoel hebben dat hij/zij gewaardeerd en beloond wordt voor zijn trouw aan uw onderneming. En dat kan alleen door voortdurend te communiceren, te blijven binden en boeien. Die speciale band maakt MAKS mogelijk door maatwerk te leveren en u intensief te begeleiden. Hier maakt MAKS dan ook het grote verschil!

MAKS maakt het verschil voor u

Door onze kennis, jarenlange ervaring en onze manier van werken waarin betrokkenheid centraal staat, zorgen wij voor het bouwen van een bijzondere klantrelatie. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw klanten ervaren dat uw waardering veel meer is dan een klantenkaart waarmee je kunt sparen. Ze krijgen het gevoel dat ze gezien worden als een familielid, dat u voor ze door het vuur gaat. Onze programmamanager regisseert deze aanpak voor u en ontlast u zoveel mogelijk.

Ervaar nu de bijzondere MAKS formule

MAKS ontwikkelt een loyaliteitsprogramma dat helemaal is afgestemd op uw organisatie en uw klanten. Echt maatwerk. En wij zorgen ervoor dat het ook werkt in de praktijk. Een duurzame relatie met u staat voorop. Een doortastend team van professionals geeft dagelijks invulling aan de ambitie om onze dienstverlening van het allerhoogste niveau te laten zijn.

We heten u graag welkom in de MAKS klantenfamilie.

MAKS in 60 seconden

play

Contact met maks

Bewezen het beste begeleid in loyaliteit!
Begin nu met het bouwen van een speciale band.
Neem contact op met MAKS
Communicatie & design - Bureau Kicker
2024 © maks
Wij vragen u akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. Meer hierover vindt u op onze privacy-pagina