Hoe werkt het?

Wij komen u graag adviseren
cadeaukaart maken

Onze MAKS-adviseur komt vrijblijvend bij u langs om samen met u de mogelijkheden van de cadeaukaart te bespreken. Nadat wij tot overeenstemming zijn gekomen over de te leveren producten, gaan wij aan de slag om voor u een passende cadeaukaart te ontwerpen. Daarbij kunt u aangeven wat u op de kaart wilt hebben zoals uw logo en/of foto’s.

Wij zullen u vervolgens adviseren en begeleiden om te komen tot een ontwerp welke het beste past bij uw bedrijf. Nadat u het ontwerp van de cadeaukaart heeft goedgekeurd, zullen wij de cadeaukaart maken.

Verder ontvangt u van ons de handleiding voor de saldochecker. U kunt deze doorsturen naar uw webbouwer zodat hij de saldochecker op uw website kan plaatsen. Met deze toepassing kunnen de cadeaukaarthouders straks hun cadeautegoed op uw website inzien.

Alles in huis om te starten

Na het bespreken van de juiste invulling, gaan wij de cadeaukaart maken. Als deze klaar is, sturen wij u het volledige systeem toe. De terminal is gelijk klaar om gebruikt te worden. U kunt nu beginnen met het in de markt zetten van uw cadeaukaart.

Dagelijks gebruik van uw systeem

Alle transacties (bij -en afschrijven van cadeautegoed) worden opgeslagen in de terminal. U kunt de transacties uit de terminal over zetten naar uw online rapportage programma. Dit proces noemen wij synchroniseren. Wij adviseren om dit met regelmaat te doen. In ieder geval één keer per week.

Hoe regelmatiger u synchroniseert hoe acurater het spaartegoed via de saldochecker op uw website is. Om te synchroniseren moet ons synchronisatie-programma op uw computer geïnstalleerd zijn.

Enkele dagen na ontvangst van het systeem zullen wij contact met u opnemen om het programma te installeren en de synchronisatie met u door te lopen. Heeft u een computer met internet op uw verkoopbalie dan is het synchroniseren ook automatisch mogelijk.

Twee nieuwe verkoopmopmenten
cadeaukaart maken en uw omzet verhogen

U heeft met een cadeaukaart alvast twee nieuwe verkoopmogelijkheden gecreëerd. In eerste instantie bij degene die de kaart koopt en vervolgens bij degene die de kaart komt verzilveren. U kunt een kaarthouder die de kaart volledig heeft verzilverd ook een speciale aanbieding doen om de kaart opnieuw op te waarderen. Bijvoorbeeld: “krijg 12 euro tegoed en betaal 10 euro.

MAKS klantenloyaliteit helpt u graag bij eventuele vragen over het systeem. Ook voor uitbreidingsmogelijkheden met een eigen klantenkaart programma bent u bij MAKS aan het juiste adres.

 

 

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Ook uw bedrijf kunnen wij succesvol op de kaart zetten.

Wij komen graag langs om met u de optimale invulling te geven aan uw eigen klantenkaartprogramma.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek