Resultaten

Loyale klanten besteden 30% meer

nieuwe klanten binnenhalen Met een eigen cadeaukaart creëert u nieuwe verkoopmomenten. Uw vaste klanten vinden het leuk om hun ervaringen met uw bedrijf te delen met vrienden en bekenden. Doordat zij een cadeaukaart van uw bedrijf kunnen kopen maakt u dit mogelijk. Kortom: uw vaste klanten zullen nieuwe klanten binnenhalen met uw eigen cadeaukaart.

Ook nieuwe klanten binnenhalen? Met de inzet van uw eigen cadeaukaart heeft u een instrument om twee nieuwe verkoopmomenten te creëren.

Het moment dat u de kaart verkoopt is het eerste moment. Daarna als degene die de kaart heeft ontvangen, deze komt verzilveren. Laat nieuwe klanten naar uw website gaan om het cadeautegoed te bekijken. De kaarthouder ziet gelijk de producten en/of diensten die u aanbiedt.

Uw eigen Cadeaukaart

Met een elektronische cadeaukaart creëert u tot 40% extra omzet. Daarnaast is het een mooi instrument om via uw bestaande klanten nieuwe klanten te krijgen.

  • Meer omzet
  • Klantvriendelijk
  • Nieuwe klanten

 

Cadeaukaart verhoogt terugkerende bezoekers

nieuwe klanten binnenhalen en behouden Met de inzet van een cadeaukaart welke in delen verzilverd kan worden heeft u het perfecte instrument binnen uw bedrijf om klanten vaker terug te laten komen.

Gebruik de kaart niet alleen als cadeaukaart maar ook als bijvoorbeeld; ‘rittenkaart’. Men kan de kaart laten opwaarderen met een tegoed en dit per keer af laten boeken. Zo kan een klant 100 euro op de kaart laten zetten en hier maar 90 euro voor betalen. Dergelijke kortingsacties kunnen interessant zijn voor de liquiditeit.

MAKS kan voor u de cadeaukaart ontwerpen en denkt vervolgens mee op welke manier de kaart het beste resultaat oplevert. Of u hem nou puur wilt gebruiken als cadeaukaart of als rittenkaart, MAKS ondersteunt u van start tot dagelijks gebruik in uw bedrijf.

Duizenden producten bij onze klanten zijn al aangeschaft met een elektronische cadeaukaart. Laat ons ook voor u nieuwe verkoopmomenten creëren middels de inzet van ons cadeaukaartprogramma.

Nieuwe klanten

Met de inzet van uw eigen cadeaukaartprogramma krijgt u makkelijk nieuwe klanten. Nieuwe klanten met een cadeaukaart komen vaker terug en besteden meer.

  • Nieuwe verkoop
  • Klantentevredenheid
  • Meer Omzet