Missie en visie

MAKS is de expert op het gebied van klantenkaartprogramma's met meer dan 10 jaar ervaring in huis.

MAKS is een club enthousiaste mensen met vele jaren ervaring in loyalty, giftcards, sparen, klantenacties, e-mailings en eigenlijk alles wat met klantbinding te maken heeft.

De medewerkers van MAKS hebben plezier in hun werk; het doel dat we met elkaar voor ogen hebben is om u volledig te ondersteunen in het proces uw klanten nog meer aan u te binden om zo voor uw bedrijf meer omzet en hogere winst te creëren. Geen klant/leveranciersverhouding maar een langdurig samenwerking.

We zullen u gedurende onze samenwerking permanent ondersteunen, begeleiden en adviseren om alles uit uw spaar- en loyaliteitssysteem te halen. MAKS is de partner van de ondernemer. Geen loze beloften of kreten;

MAKS is er voor u, iedere dag! Kortom, MAKS adviseert u op weg naar meer loyale klanten,
meer omzet en meer winst. Zet vandaag uw eerste stap naar MAKSIMALE klantentrouw.

Onze expertise

 • Loyaliteitsprogramma's

  Wij kijken samen naar de perfect passende invulling van uw klantenkaartprogramma.

 • Emailmarketing

  Met ons online klanten/marketingprogramma maakt u in een aantal eenvoudige stappen een professionele mailing voor uw kaarthouders. Hiermee creëert u nieuwe verkoopmomenten en zorgt u dat uw huidige klanten behouden blijven.

 • Klantenpassen

  Geheel in uw eigen huisstijl ontwerpen wij uw klantenkaarten. Deze worden standaard geleverd met inschrijfformulieren voor uw klanten.

 • Cadeaukaarten

  Niet langer bedragen doorkrassen op een papieren cadeaubon. Laat uw klant het cadeaukaarttegoed in delen inleveren. Uw eigen electronische cadeaukaart; Klantvriendelijk en professioneel.

 • De automatische verjaardag mailing

  Een keer in te richten in uw klanten/marketing account en uw verjaardag groet wordt automatisch naar uw klantenkaarthouders gestuurd.

Klanten behouden met MAKS spaarsystemen

Al velen jaren begeven wij ons in diverse branches binnen de Retail in binnen -en buitenland. Iedereen bij MAKS spreekt de taal van de ondernemer.  Bakkers, slagers, groenteboeren en kledingwinkels. Maar ook hotels, bloemisten in binnen en buitenland hebben met MAKS een succesvol klantenkaartprogramma ingericht. U heeft het al druk genoeg met uw bedrijf. Laat ons u helpen met de invulling van een passend klantenkaartprogramma.

Eenvoudige systemen

MAKSSPAREN basispakket bestaande uit een transactieterminal, vijftig klantenkaarten in uw eigen huisstijl en een spaarideeënboekje. In slechts enkele simpele stappen heeft u uw eigen professionele klantenkaartprogramma.

Maatwerk

Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden stellen wij de verschillende onderdelen samen die uw loyaliteitsprogramma passend maken voor uw bedrijf.

Altijd bereikbaar

Bellen of mailen? Bij MAKS staat iedereen altijd paraat om u te woord te staan.